نمایشگاه خوراکی، هتل و گردشگری بالی (FHTB) از ۱۶ الی ۱۸ اسفند ۱۴۰۲ در شهر بالی کشور اندونزی برگزار می گردد. نمایشگاه خوراکی، هتل و گردشگری بالی (FHTB) به عنوان جایگاهی برای صنعت خوراکی، مهمانداری و گردشگری اندونزی شناخته شده است و فرصتی عالی برای ملاقات رو در رو با مشتریان بالقوه و ارتباط مجدد با مشتریان حاضر را فراهم میآورد. هم اکنون در دهمین دوره خود، این رویداد بینالمللی برتر بازدیدکنندگان صرفا تجاری را از اقامتگاهها، هتلهای زنجیرهای، رستورانها و حوزه واردات منطقه جذب میکند و نقطه ورود مسلمی به بازار پرمنفعت و در حال پیشرفت گردشگری را فراهم میکند.
غرفهداران نمایشگاه خوراکی، هتل و گردشگری بالی:
خوراکی و نوشیدنی
- نانپزی و کلوچه پزی
- شیرینی و شکلات
- تولیدات تازه
- محصولات لبنی
- چای و قهوه
- مواد اولیه، اسانسها و عوامل شیمیایی
- خوراکیهای خنک و منجمد
- گوشت و مرغ
- غذای دریایی
- خوراکیهای فرآوری شده و کنسروی
- خوراکیهای اسنکی
- غذای سلامت
- اسانسها و طعمدهندهها
- مارکهای خصوصی
- غذاهای خاص
- تولیدات ارگانیک
نانپزی، خدمات غذایی و خردهفروشی
- تجهیزات نانپزی خردهفروشی
- تجهیزات شیرینیپزی
- نانپزی صنعتی و تجهیزات شیرینیپزی
- مواد اولیه، اسانسها و عوامل شیمیایی
- ملزومات و تجهیزات بستهبندی
- لوازم فروشگاه و ارائه خردهفروشی
- لوازم خردهفروشی
تجهیزات
- خدمات غذایی و تجهیزات تهیه غذا
- تجهیزات آمادهسازی، پخت و پردازش غذا
- پردازش نوشیدنی
- تجهیزات توزیع
- تجهیزات خنکسازی و انجماد
- تجهیزات نظافت و نگهداری
- سیستمهای ذخیرهسازی
- مواد و تجهیزات بستهبندی
ملزومات و خدمات گردشگری
- مدیریت و مشاغل
- مدیریت تسهیلات
- آموزش و خدمات مهمان
- آژانسهای مسافرتی
امور داخلی
- فرشها / پارچهها / لوازم داخلی
- مبلمان و اثاثیه
- لوازم و وسایل میز و سفره
- امکانات مهمان / لوازم خانه، آب گرم و تسهیلات رفاهی
فناوری مهمانداری
- سیستمهای امنیتی و آتشسوزی
- فناوری فضای داخلی
- سیستمهای خدمات مهمان
- مشاوره و خدمات مدیریتی
- توسعه دارایی و مدیریت
- سیستمهای هتل
- تهیه غذا و سیستمهای خردهفروشی
- فناوری POS
بازدیدکنندگان نمایشگاه خوراکی، هتل و گردشگری بالی :
- واردکنندگان
- کلیفروشان و خردهفروشان
- شیرینیپزها
- آشپزها
- مدیران خوراکی و نوشیدنی
- مالکان و مدیران هتلها
- مالکان و مدیران رستورانها
- سوپرمارکتها / هایپرمارکتها / خواروبار فروشیها
- رستورانهای خدمات فوری
- رستورانها و اقامتگاهها
- دولت و انجمنهای تجاری
ویژگیهای مهم نمایشگاه خوراکی، هتل و گردشگری بالی:
بالغ بر ١٣٠٠ غرفهدار آخرین محصولات، نوآوریها، فناوری و خدمات خود را برای عرضه به بخش مهمانداری سریعاً در حال رشد اندونزی به نمایش میگذارند.
نمایشگاه خوراکی، هتل و گردشگری بالی مقرون به صرفهترین راه برای افزایش تجارت شما در بازار هیجانانگیز مهمانداری و گردشگری آسیا را فراهم میآورد.
تصمیمگیرندگان، واردکنندگان اصلی، توزیعکنندگان و نمایندگان در این نمایشگاه شرکت خواهند کرد. در دورة قبل ١٠,٠٨٩ نفر از منطقه در این رویداد شرکت کردند.
دولت اندونزی هدف خود را ٢٠ میلیون بازدید گردشگری تا سال ٢٠٢٠ تعیین کرده است، و به همین جهت سرمایهگذاری عظیمی در بخش مهمانداری، خدمات غذایی و گردشگری اندونزی انجام میدهد.\
چرا باید در نمایشگاه خوراکی، هتل و گردشگری بالی غرفه داشته باشید؟
با بزرگترین گردهمایی تصمیمگیرندگان، متخصصان و کاربران در اندونزی ارتباط برقرار کنید. با بیش از ١٠,٠٠٠ بازدیدکنندة تجاری که به دنبال شناسایی آخرین راهکارها برای کسب و کارشان هستند ملاقات کنید.
با کیفیتی بینظیر از شرکتکنندگان، نمایشگاه خوراکی، هتل و گردشگری بالی امکان نمایش برند به افراد و سازمانهایی که درون این صنعت جایگاه ارزشمندی دارند را فراهم میکند.
بزرگترین مجموعة گردهمایی صنعت گردشگری و مهمانداری اندونزی به شما بهترین فرصت برای ایجاد شبکة ارتباطی و به بحث گذاشتن ایدههایتان را میدهد و به شما کمک میکند تا کسب و کار خود را در این بازار در حال رشد توسعه دهید.
بهترین مشتریان شما به نمایشگاه خوراکی، هتل و گردشگری بالی خواهند آمد. از این فرصت برای ارتباط با آنها و نمایش محصولات و خدمات جدیدتان استفاده کنید.
نمایشگاه خوراکی، هتل و گردشگری بالی مکانی ایدهآل برای به دست آوردن بازخورد بازار در زمان واقعی برای محصولات یا خدمات حاضر یا جدید است.