Loading ..
صفحه اول ویزای آذربایجان

ویزای آذربایجان

شرایط اخذ ویزای آذربایجان

افرادی که می‌خواهند به جمهوری آذربایجان سفر کنند با توجه به هدف سفر خود به این کشور (ویزای تجاری آذربایجان، ویزای توریستی آذربایجان، ویزای درمان پزشکی آذربایجان، ویزای بازدید خانوادگی آذربایجان، ویزای دانشجویی آذربایجان و ویزای ترانزیت آذربایجان) می‌توانند به کنسولگری آذربایجان درخواست صدور ویزا بدهند. اعتبار اقامت در آذربایجان برای دارندگان گذرنامه‌های ویژه، خدماتی و دیپلماتیک که بدون ویزا وارد آذربایجان می‌شوند، ۹۰ روز است؛ البته این نوع ویزاها به چند دستهٔ دیگر هم تقسیم می‌شوند که اطلاع از آن‌ها ضروری است.

شرایط ویزای آذربایجان :

برای برداشتن اولین گام‌ها برای سفر به آذربایجان، ابتدا باید از شرایط ویزای آذربایجان مطلع باشید. ضروری است که ۱۵ روز پیش از سفر به آذربایجان، تمام اسناد و مدارک را آماده کنید و بفرستید؛ همچنین لازم است تا تمام اسناد جمع‌آوری شده را به همراه اثبات پرداخت هزینه‌های لازم به نمایندگی‌های دیپلماتیک، سفارت یا کنسولگری جمهوری آذربایجان در کشور محل اقامت خود بدهید. توجه داشته باشید که اگر بیش از ۱۵ روز در آذربایجان اقامت داشته باشید، باید در شهر محل اقامت خود ثبت‌نام کنید و پاسپورت باید حداقل ۶ ماه پس از تاریخ انقضا ویزای اعتبار داشته باشد. ضمن آنکه از شروط اصلی شرایط ویزای آذربایجان این است که همه اسناد باید به فرمت‌های تعیین شده اسکن شوند؛ البته در نظر داشته باشید که فرستادن اسناد گفته شده در بالا، صدور ویزا را تضمین نمی‌کند.

کلیه اتباع خارجی و افراد بدون تابعیت باید ظرف سه روز پس از ورود به آذربایجان در اداره مهاجرت دولت جمهوری آذربایجان ثبت‌نام کنند؛ بنابراین قبل از آمدن به آذربایجان باید محلی برای اقامت، مانند هتل و آپارتمان و خوابگاه رزرو کنید. برای درخواست باید اطلاعات شخصی و جزئیات لازم را دربارۀ اقامت مورد نظر خود در آذربایجان ارائه دهید. اگر اطلاعات کامل از مدارک ویزای آذربایجان نداشته باشید، ممکن است وقتتان را تلف کنید و این دقیقاً همان چیزی است که اصلاً دلتان نمی‌خواهد درگیرش شوید. مدارک مورد نیاز برای گرفتن ویزای آذربایجان راحت است؛ اما باید دقت بیشتری به خرج دهید


انواع ویزای آذربایجان

  • ویزای یک بار ورود آذربایجان :

در مورد ویزای یک بار ورود آذربایجان می‌توان این نکتهٔ مهم را اضافه کرد که در صورت اخذ این ویزا در طول مدت اقامت، تنها یک بار می‌توانید به جمهوری آذربایجان وارد شوید و بیشتر از این تعداد ممکن نیست.

  • ویزای چندبار ورود آذربایجان :

سؤال اصلی درباره ویزای چندبار ورود آذربایجان، مدت اعتبار است. این نوع ویزا از لحظه صدور تا پایان اعتبار آن، دو سال مهلت دارد. در طول این مدت می‌توانید به دفعات وارد خاک جمهوری آذربایجان شوید.

  • ویزای ترانزیت آذربایجان :

ویزای ترانزیت آذربایجان برای ترانزیت به کشورهای دیگر از طریق آذربایجان صادر می‌شود. در صورتی که فرد، پرونده و سابقه‌ای در گمرک آذربایجان نداشته باشد، می‌تواند حداکثر به مدت پنج روز در آذربایجان اقامت داشته باشد.

  • ویزای الکترونیکی آذربایجان :

برای آنکه بتوانید برای اخذ ویزای آذربایجان اقدام کنید، باید در نظر داشته باشید که می‌توانید به روش E-VISA یا ویزای الکترونیک و یا ویزای ۹۰ روزه اقدام کنید. ویزای الکترونیکی آذربایجان برای درخواست تمامی افراد در وب سایت رسمی evisa.gov در دسترس است. پس از تکمیل فرم آنلاین و دریافت تأییدیه، می‌توانید ویزای الکترونیکی خود را در سه تا پنج روز کاری به‌طور مستقیم در ایمیل خود دریافت کنید. طبق اعلام وب سایت رسمی، درخواست ویزای الکترونیکی آذربایجان باید حداقل سه روز پیش از تاریخ سفر برنامه‌ریزی شده فرستاده شود.

  • ویزای فرودگاهی آذربایجان :

ویزی فرودگاهی آذربایجان یکی دیگر از پرکاربردترین ویزاها در میان ایرانیان به حساب می‌آید. ویزای آذربایجان در فرودگاه از سال ۱۳۹۶ ارائه شد و به آن دسته از شهروندان ایرانی تعلق می‌گیرد که از راه هوایی به آذربایجان سفر می‌کنند. در این نوع ویزا نیازی به رفتن به سفارت آذربایجان در ایران نیست و افراد می‌توانند ویزای باکو را با اعتباری ۳۰ روزه بگیرند.


مراحل درخواست ویزای آذربایجان

اقدام برای گرفتن ویزا گاهی می‌تواند به پروسه‌ای فرسایشی تبدیل شود؛ اما اگر از شرایط و نحوه انجام آن اطلاعات کامل در دست داشته باشید، خیلی راحت به هدف خود می‌رسید. روش‌های درخواست ویزای آذربایجان گزینه‌های زیادی پیش روی شما نمی‌گذارد؛ اما در عین سادگی، نکته‌های زیادی وجود دارد که باید توجه داشته باشید. به‌طورکلی سه نوع روش برای اخذ ویزای باکو وجود دارد که در ادامۀ متن به‌طور مفصل توضیح خواهیم داد:

  • ویزای الکترونیکی آذربایجان

  • ویزای فرودگاهی آذربایجان

  • ویزای آذربایجان با مراجعۀ حضوری

ویزای آذربایجان با مراجعه حضوری به سفارت :

پیش از این، دریافت ویزای آذربایجان به‌صورت آنلاین یا آنی ممکن نبود. از همین رو، متقاضیان مجبور می‌شدند برای دریافت ویزای آذربایجان با مراجعه حضوری به سفارت و ارائه اصل پاسپورت با حداقل ۶ ماه اعتبار و یک قطعه عکس رنگی زمینه سفید اقدام کنند؛ اما این روش با اینکه هنوز هم وجود دارد، رواج کمتری پیدا کرده و اکنون وجود انواع ویزای آذربایجان، دست متقاضیان را باز گذاشته است.

آسان‌ترین روش گرفتن ویزای آذربایجان برای ایرانیان :

بدون شک یکی از دغدغه‌های اصلی ایرانیان برای ورود به خاک کشور همسایه؛ یعنی آذربایجان، دریافت ویزا بوده است. همین امر دلیلی شده که آن‌ها پیگیر آسان‌ترین روش گرفتن ویزای آذربایجان برای ایرانیان شوند و راه‌حلی پیدا کنند. اخذ ویزای باکو در گذشته در مرز آستارا و یا در سفارت این کشور در تبریز و یا تهران انجام می‌گرفت و این‌گونه ویزا‌ها، ویزای لیبل‌دار یا برچسبی نامیده می‌شدند. در سال‌های اخیر با افزایش چشمگیر مسافران ایرانی به جمهوری آذربایجان، اخذ ویزای آذربایجان حالت ساده گرفته و به‌صورت الکترونیکی تبدیل شده است. صدور الکترونیکی ویزای آذربایجان که امتیازی از سوی دولت آذربایجان برای برخی از کشورهای همسایه است، باعث سرعت و راحتی بیشتر برای متقاضیان ویزا شده است. با این حال این روزها بسیاری ترجیح می‌دهند با استفاده از مشاوران حرفه‌ای اقدام به اخذ ویزا کنند تا خیلی سریع‌تر و راحت‌تر به هدف مورد نظرشان برسند.

اعتبار ویزای آذربایجان چقدر است؟

اعتبار ویزای آذربایجان در حالت عادی تا ۹۰ روز، ویزای چند بار ورود آذربایجان هم تا دو سال و ویزای ترانزیت هم تا ۳۰ روز اعتبار دارد. به طور کلی، مدت اقامت در کشوری که در ویزا درج شده است تنها در طول دوره اعتبار ویزا قابل استفاده است.


مدارک مورد نیاز برای ویزای آذربایجان

  • فرم درخواست تکمیل شده
  • اسکن گذرنامه که دارای اعتبار سه ماهه باشد
  • شروط و الزامات اخذ ویزای آذربایجان
  • یک قطعه عکس رنگی طبق درخواست
  • نامه رزرو یا تأیید هتل
  • کپی از بلیط به آذربایجان

تعرفه ویزای آذربایجان

قیمت ویزای آذربایجان بسته به شرایط، متفاوت است. متقاضی این هزینه را هنگام ثبت درخواست ویزا به‌صورت دلاری و یا معادل ریالی پرداخت می‌کند. در ادامه نکته‌های بیشتری دربارۀ هزینه ویزای آذربایجان می‌گوییم. ابتدا باید گذرنامه فاقد مهر ورود به ارمنستان بوده و اعتبار ۷ ماهه هم داشته باشد. در ادامه چیزی که اهمیت دارد نداشتن سوءسابقه در خاک آذربایجان است. ویزای عادی آذربایجان که طی سه روز کاری آماده می‌شود، هزینه‌ای معادل ۳۰ دلار دارد؛ اما برای مثال ویزای فوری آذربایجان که طی یک روز کاری صادر می‌شود، ۷۰ دلار هزینه دارد. هزینه ویزای لیبل آذربایجان هم معادل ۳۷ دلار خواهد بود؛ البته برای آن دسته از افراد که نمی‌خواهند وارد پروسه اخذ ویزا شوند و به‌دنبال ویزای آذربایجان برای ایرانیان به بهترین قیمت هستند، کمی هزینه اضافی‌تر خواهد داشت.


پیگیری جواب

برای گرفتن ویزای عادی و معمولی باید بدانید که مدت اعتبار این نوع ویزا برای یک بار ورود و خروج ۹۰ روز از تاریخ صدور ویزا است. با این ویزا فقط به مدت یک ماه اجازه اقامت در این کشور را خواهید داشت. صاحبان این ویزا در طول مدت اعتبار ویزا فقط یک بار می‌توانند وارد آذربایجان شوند. اگر نیاز به ویزای توریستی آذربایجان دارید، این نوع ویزا بهترین است. صدور این ویزا سه تا پنج روز کاری زمان می‌برد. اخذ ویزای فوری آذربایجان حدود یک روز زمان خواهد برد. درخواست ویزای لیبل آذربایجان هم بین هفت تا ده روز کاری زمان می‌برد. ویزای چندبار ورود آذربایجان هم حداکثر تا دو سال اعتبار دارد. صاحبان این ویزا می‌توانند در طول مدت اعتبار آن چند بار وارد خاک آذربایجان شوند. برای دریافت ویزای ترانزیت، پنج روز زمان لازم دارید. مدت اعتبار ویزای ترانزیت از زمان صدور تا پایان اعتبار ۳۰ روز مهلت دارد. مدت اعتبار و اقامت ویزای ترانزیت با در نظر داشتن نوع وسیله نقلیه و مسیر مورد استفاده در عبور از کشور تعیین می‌شود.

فرم درخواست ارزیابی ویزای آذربایجان

شماره تماس جهت درخواست ویزای آذربایجان

02634100 - 09129400358



تورهای نمایشگاهی

تورهای نمایشگاهی آذربایجان لحظه آخری با بهترین قیمت



پرسش و پاسخ درباره ویزای آذربایجان


، پرسش‌های خود در درباره ویزای آذربایجان را ثبت کنید



پرسش‌های متداول درباره ویزای آذربایجان


پرسش ؟ سلام ببخشید آیا امکان گرفتن ویزای کار آذربایجان به صورت الکترونیکی وجود دارد؟
پاسخ سلام بله امکان دریافت ویزای یک ماهه کاری آذربایجان به صورت الکترونیکی وجود دارد و هزینه آن با ویزای توریستی تفاوتی ندارد و همان 26 دلار به صورت عادی و 54 دلار به صورت فوری می‌باشد.

پرسش ؟ سلام من یک ماه پیش ویزا باکو گرفتم الان دوباره می تونم ویزا الکترونیکی بگیرم مشکلی نداره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
پاسخ سلام هیچ مشکلی ندارد. بعد از خروج از آذربایجان همیشه می تونید درخواست ویزای مجدد بدید و ویزا دریافت نمائید.

پرسش ؟ سلام من افغان هستم اگر من ویزای ایران رو بگیرم بیام ایران بعدا برم کنسولگری آذربایجان برام ویزه میدن؟
پاسخ سلام برای افغان های عزیز امکان اخذ ویزای الکترونیکی آذربایجان وجود ندارد و تنها راه برای گرفتن ویزا مراجعه به سفارت آذربایجان می باشد

پرسش ؟ سلام لطفا بفرمائید ویزا الکترونیک آذربایجان چقدر اعتبار ورود داره از زمان صدور ویزا و این ویزا فقط برای باکو هست یا شهرهای دیگه آذربایجان هم میشه رفت؟
پاسخ سلام ویزا آذربایجان از زمان صدور 3 ماه اعتبار دارد و یک ماه می توانید با این ویزا اقامت داشته باشید در آذربایجان و در کلیه شهرهای اذربایجان این ویزا اعتبار دارد.

پرسش ؟ سلام هزینه ویزای باکو برای کودکان چقدر است؟
پاسخ سلام هزینه ویزای باکو برای کودکان و بزرگسالان یک مقدار می باشد و تفاوتی ندارد

پرسش ؟ سلام من دیروز از پرواز نقره‌ای ویزا فوری گرفتم. خدمات و قیمت ویزای فوری باکوشون از تمام سایت های ایران کمتر بود و 5 ساعته هم به من تحویل دادن مرسی ازشون
پاسخ سلام متشکریم از لطف و محبت شما



آذربایجان

باکو ، پایتخت جمهوری آذربایجان ، کنار دریای خزر و به‌طرز جالبی ترکیبی از شهر قدیمی «ایچری» شهر (Icheri sheher) و آسمان‌خراش‌های مدرن است که بسیاری از آن‌ها با صفحه‌های ال‌سی‌دی پوشانده شده‌اند ، می‌توانید تصور کنید که نورها در شب ، شما را مفتون خود خواهند کرد. اگر قصد سفر به باکو را دارید ، برج‌های شعله را که یکی از جاهای دیدنی آذربایجان است که نباید از دست بدهید. برج‌هایی با سطحی از ال‌سی‌دی که شهر را رنگارنگ و بی نهایت زیبا می‌کنند و یک کباب درجه یک در یکی از رستوران خوب باکو در ذهن شما ماندگار خواهند شد.

در مرکز باکو ، منطقه‌ای با معماری بی‌نظیر و برج‌های متعلق به سده‌ی دوازدهم میلادی قرار دارد که بخشی از شهر قدیمی باکو به‌حساب می‌آید. این منطقه با دیوار محصور شده است. آن‌جا می‌توانید به دیدن کاخ «شیروان‌ شاه» (Shirvanshah) بروید که قدمتش به سده‌ی ۱۳ میلادی برمی‌گردد. شهر قدیم نه تنها به‌دلیل معماری خاصش ، بلکه به‌ علت آن‌که می‌توانید صنایع دستی درجه یکی را آن‌جا پیدا کنید ، دیدنی است. مثلا سرامیک‌های تزئینی و فرش‌های سنتی آذربایجان که بسیار زیبا و پررنگ و لعاب است را آن‌جا می‌توانید پیدا کنید. این‌جا سوغاتی‌های خوبی پیدا می‌شود. پیشنهاد می‌کنیم پس از خرید سوغاتی یک عکس از نمای نزدیکی از شهر قدیمی و نمای دوری از برج‌های شعله که از آن‌جا هم زیبایی خود را نشان می‌دهند ، بگیرید.

پارک ملی آبشرون (Absheron National Park): پارک ملی «آبشرون» یکی از جاهای دیدنی آذربایجان است که طرفداران زیادی دارد و در منطقه «عزیزبه‌یو» (Azizbeyov) قرار گرفته. این پارک ۷۸۳ هکتار از طبیعت آذربایجان را پیش چشم شما قرار می‌دهد. طبیعت و حیوانات در منطقه‌ای محافظت شده و دست نخورده. اگر از عاشقان طبیعت هستید حتما به پارک سر بزنید و از ویژگی‌های منحصربه‌فرد آن لذت ببرید.

آتشفشان گاراسو (Garasu Volcano): بسیاری از کسانی که به آذربایجان سفر می‌کنند نمی‌دانند که این کشور چیزی در حدود ۳۵۰ «گل‌فشان» درون خود دارد! گل‌فشان یک پدیده‌ی طبیعی بی‌نظیر است و یکی از عجیب‌ترین جاهای دیدنی‌ آذربایجان به‌حساب می‌آید. گل‌فشان ، گل سردی است که از زمین به‌صورت چشمه به سطح می‌آید و شکل‌های عجیب‌و‌غریب ، زیبا و منظمی را اطراف خود به‌وجود می‌آورد. در یکی از بهترین آن‌ها ، گل‌فشان «گاراسو» است. این گل‌فشان حدود هزار متر گل به هوا پرتاب می‌کند! کسانی که گاراسو را می‌بینند ، آن را شبیه کره ماه توصیف می‌کنند. حدود ۳۵۰ گل‌فشان در جمهوری آذربایجان قرار دارد. سابقه این گل‌فشان‌ها به ۲۵ میلیون سال قبل باز می‌گردد.

حمام نفت (Naftalan Oil resort): حمام نفت تسکین‌دهنده‌ی بیماری‌های عضلانی و استخوانی
در جمهوری آذربایجان می‌توانید حمام نفت بگیرید! Naftalan Oil Resort نام جایی‌ست که با حمام نفت ، توریست‌ها را به‌سوی سلامتی می‌برد! حمام نفت ، برای از میان بردن دردهای مزمن توصیه شده و طرفدارهای زیادی در سراسر دنیا دارد. حتما به این مکان سر بزیند و برای یک‌بار هم شده حمام نفت را امتحان کنید. شاید شما هم یکی از طرفدارانش شدید.

گوبوستان (Gobustan): «گوبوستان» از مهم‌ترین جاهای دیدنی آذربایجان است. حکاکی‌های انسانی روی صخره که به عصر نوسنگی باز می‌گردد. این مکان به «استون هنج» آذربایجان معروف است و جزو تعداد معدودی از بازمانده‌های شاخص دوران قبل از تاریخ به‌شمار می‌رود. این نقاشی‌های روی صخره نشان‌دهنده‌ی وجود تمدن پیش از تاریخ در منطقه‌ی آذربایجان است. تعداد این نقاشی‌ها به عدد خارق‌العاده ۶ هزار نزدیک است که چیزی حدود ۵۳۷ هکتار را در بر می‌گیرند!

نبران (Nabran): نبران پارکی آبی است که با باکو ۳ ساعت فاصله دارد. در آن‌جا می‌توانید از استخر ، آبشار و فضاهای درجه یک برای تفریح‌هایی مثل رستوران و مراکز تفریحی زیاد ، لذت ببرید. در تابستان می‌توانید از آفتاب و هوای بی‌نظیرش هم استفاده کنید و زندگی شبانه را درون آن تجربه کنید.

شهر شکی (sheki city): این یکی از قدیمی‌ترین جاهای دیدنی آذربایجان و قدیمی‌ترین سکونتگاه‌ها در منطقه‌ی قفقاز است که قدمتش به ۲ هزار ۵۰۰ سال قبل می‌رسد. شهر «شکی» روی جاده‌ی ابریشم است و تولید ابریشم هم دارد! اگر به شکی بروید با طبیعتی بدون مثال و خانه‌هایی بسیار زیبا مواجه خواهید شد. توصیه ما این‌ است که دیدن قصر «خان‌های شکی» را از دست ندهید. قصری با نقاشی‌های دیواری و پنجره‌های منقوش.



از کرج

از کرج ، پلی مطمئن برای استفاده با خیالی آسوده از خدماتی چون رزرو هتل ، اخذ ویزا ، تعیین وقت سفارت ، فروش تور ، بیمه مسافرتی ، سفرهای تفریحی و زیارتی و زنده نگه داشتن فرهنگ و سنن کشورهای توریستی می باشند.

ما را دنبال کنید

© 2025 - 1403 کلیه حقوق این وب‌سایت محفوظ و متعلق به از کرج می‌باشد.

درخواست مشاوره از طریق واتساپ